dijous, 16 de maig del 2013

Inferno - Un llibre amb curiositats incloses

Inferno-Dan-BrownHa arribat a Cel de paper Inferno, la darrera novel·la de Dan Brown, autor de Codi da Vinci, un thriller ambientat a Itàlia i amb una combinació entre segles històrics, art, enigmes, ciència i simbologia i que sembla superar totes les expectatives.
 
Brown que ha començat a explicar a Nova York les claus del nou títol, amb una conferència al Lincon Center, arriba a Catalunya tot just dos dies després de sortir als Estats Units.
 
Les crítiques el deixen en bona posició i ja ha estat traduït, en un primera tongada, a 11 idiomes. Una traducció plena de peculiaritats i anècdotes, feta en un mes en un poblet proper a Milà:
 
Traduint des d'un búnquer
 
Era d'esperar que el llançament del nou llibre de l'escriptor nord-americà de gran èxit Dan Brown, autor del 'Codi da Vinci', fos envoltat, com és habitual, de gran expectació. Però en aquesta ocasió l'arribada a les llibreries d''Inferno', basat en la l'Infern' de Dante, ha superat totes les expectatives, per diverses raons. La principal... (segueix a vilaweb.cat ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada