dilluns, 12 d’agost del 2013

Noves mirades...

Fa uns dies van arribar a la botiga unes postals molt originals.
 
Celrà
Postals que pretenen recuperar el costum dels viatgers, que amb idea de consolidar visita i mostrar els llocs del món que trepitgen, s'omplen de paraules carregades d'il·lusió al revers d'una "fotografia".

Petites cartolines, impregnades de records, que s'envien a familiars i amics que les reben amb il·lusió i enveja de saber que els remitents estan gaudint d'unes merescudes vacances.

Postals que, sense les tecnologies actuals que ens conecten a uns i altres en pocs segons, servien anys enrere per donar tranquil·litat a qui patia en la distància.

Sant Martí Vell
"Fotografies" que immortalitzen els espais on vivim i estimem i que formem part de col·leccions especials, guardades en capses també especials, que qui sap quan, algú recuperarà i mirarà amb nostàlgia, alegria, enyorança, ...

Les noves mirades que Quim Paredes i Baulida ha fet de Celrà, Sant Martí Vell, el Castell de Sant Miquel i Girona, porten aires nous a aquest objecte que malgrat el pas dels anys, es manté en nombroses botigues com a "souvenirs" a l'abast de turistes, curiosos i col·leccionistes, que atrapats per la màgia d'una passejada i lluny de conformar-se amb una fotografia digital, decideixen endur-se-les a casa per incorporar-les a les seves capses de records de vida.

Et convido a que vinguis a descobrir aquest vol d'ocell!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada